Non jan

Scroll down

Non jan Euskadi - Basque Countryn

Garai bateko Antsotegi burdinolan, etxeko sukaldaritza, autoktonoa eta tradizionala aurkituko duzu, kalitate goreneko produktuak erabiltzen dituena.
Familia-jatetxea, Amoroton dagoena, eta duen ardo-aukera zabala kontserbatzeko upategi klimatizatua duena.
Zure pintxo-taberna, Bilboko erdigunean.
Orain dela mende erdi ireki zuten familia-negozio hau Arrantzaleen Kofradiaren eraikinean, Santurtziko portuan bertan.
Familia-negozioa. Hirugarren belaunaldia dago jatetxearen buru gaur egun; Txema Llamosas izen handiko jatetxeetan trebatutako sukaldaria, eta haren arreba Pilar, esperientzia handiko enologoa. Beraiek bultzatu dute jatetxea Enkarterrietan, eta tokiko produktuekin prestatutako platerei eta ardo-sorta zabalagatik nabarmentzen da.
Jatetxe modernoa da Teike, fusio-sukaldaritza, nazioarteko keinuak eta ukitu tradizionalak konbinatzen dituena.